My Addiction, My Obsession , My Compulsion :)

These are not a problem.
But this is all i want . AHAH

Friday, 26 November 2010

oh selamat.

selamat ?? ye la. exam dah abis. tapi ade lg 5 sem nk bertarung ni. wuhu. suke suke jugak, tp akhirat jgn nak lupe kan kan. so cuti yang berlambak hujung tahun ni xtaw nak buat ape, sebab xde ape-ape plan lg dgn family. tp dgn kwn2, anytime jew. aha. yela, kakak2 keje. ayah?? hmmm..
sejak ade dua ,, payah laa nak hangout ngn anak2. kan kan, tp ade aku kesah??? yg penting doa kan aku berjaya dah. :) last exam semalam jew dah dpt therapy dengan man. ape lagi, boling laa. abg fitri pon ade, so xde laa segan sgt ngan man. mcm x manis berdua jew. kan kan. and hari ni tunggu kak manje dtg sni then ntah mane die nak peg jenjalan kt kL ni. batu caves kot? AHAH. papepon, isi perot dlu sebab dr pagi x makan ape2 lagi ni. oh diet! tidak.. diet jugakk. hehe. ape-ape pon semoga berjaya ! :D

2 comments:

SnB said...

akak abis je paper kite g berjimba k! =)

Wawa Kanbashi said...

jangan x jadi sudah OKAY